Audiometrija

Audiometrija

    - audiometrija je metoda merenja sluha
    - cilj jeste utvrditi najtiši zvuk određene frekfence koju testirana osoba čuje
    - radi se sa slušalicama na ušima i metoda je potpuno bezbolna


Pregled za pomorce - NOVO

Zavod MEDIRAD, kako bi odgovorio na zahteve svojih klijenata uveo je i mogućnost lekarskih pregleda za pomorce. Predhodni pregledi pomoraca (pre izdavanja pomorske knjižice ili dozvole za ukrcavanje), lekarsko uverenje za upravljanje čamcem I drugim plovnim objektom.


Lekarski pregledi za zaposlene

Ukoliko imate zaposlene na radnim mestima sa povećanim rizikom javite nam se kako bismo Vam dostavili ponudu za pregled zaposlenih. Na upućivanje radnika na prethodni i periodične preglede obavezno je dostaviti propisano poponjen UPUT ZA PERIODIČNI LEKARSKI PREGLED ZAPOSLENIH za svakog radnika pojedinačno.


MEDIRAD

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika

+
team01

Lekarski pregled za vozače

Lekarski pregledi za vozače amatere, taksiste i profesionalce - A, B, C, D, E kategorija lekarski pregled za vozačku dozvolu A i B kategorije

team02

Lekarski pregled za pomorce

Predhodni pregledi pomoraca (pre izdavanja pomorske knjižice ili dozvole za ukrcavanje). Lekarsko uverenje za upravljanje čamcem i dr. plovnim objektom

team03

Lekarska uverenja

Medicina rada MEDIRAD izdaje lekarska uverenja za držanje i nošenje oružja. Ministarstvo zdravlja izdalo je licencu i dozvolu za proveru zdravstvene sposobnosti fizičkih lica za držanje i nošenje oružja.


team04

Obuka za pružanje prve pomoći

U skladu sa Pravilnikom o načinu pružanja prve pomoći (“Službeni glasnik RS”,broj 109/16), u Zavodu MEDIRAD obavlja se teorijsko i praktično osposobljavanje zaposlenih za pružanje prve pomoći.